НОВИНИ

______________________________________________________________________


На філософському факультеті відбувся
традиційний щорічний «Тиждень кар’єри».
(22-26 квітня 2024 року)


22 квітня до університетського відкриття заходу в прямому ефірі доєдналася Єлизавета Коваль, арт-менеджерка "ЄрмиловЦентру", студентка освітньо-професійної програми "Візуальне мистецтво і менеджмент культурних проєктів".


Зі студентами і студентками освітньо-професійної програми "Урбаністичні студії" зустрілася Євгенія Губкіна, архітекторка, історикиня архітектури та містобудування, кураторка, яка спеціалізується на архітектурі та містобудуванні XX століття в Україні та мультидисциплінарному підході до вивчення спадщини, співзасновниця громадської організації Urban Forms Center та авангардного жіночого руху «Модерністки», лекторка Школи архітектури Бартлетта та Школи славістики та східноєвропейських студій Лондонського університетського коледжу. Поговорили про академічну діяльність та активізм, досвід викладання у Bartlett School of Architecture UCL, досвід створення проєктів, вступну кампанію в UCL, проблеми штучного інтелекту у викладанні, а також про можливості для українських студентів за кордоном. Запис зустрічі доступний для перегляду на каналі Karazin Urban Studies.


23 квітня Єлизавета Коваль, арт-менеджерка "ЄрмиловЦентру", студентка освітньо-професійної програми "Візуальне мистецтво і менеджмент культурних проєктів", поділилася власним досвідом успішного поєднання творчої професії арт-менеджерки й навчання.





Іван Толстов, завідувач кафедри філософії і соціології УкрДУЗТ, зустрівся зі студентами освітніх програм "Філософія" та "Європейські студії" і розказав про перспективи академічної та викладацької діяльності.


24 квітня Антон Коротовських, директор Депертаменту архітектури та містобудування ХОВА, головний архітектор Харківської області, розказав про свій професійний шлях та діяльність на посаді головного архітектора Харківської області. Запис зустрічі доступний для перегляду на каналі Karazin Urban Studies.


26 квітняМаксим Гончаренко, політолог, політичний експерт, журналіст, зустрівся зі студентами й студентками освітніх програм кафедри політології "Політичні технології та аналіз політики" і "Глобальні студії та світова політика".





Дякуємо ЗСУ за захист, усім нашим неймовірним гостям за цінний досвід і мотивацію, студентам і студенткам за активність, Каразінському центру кар'єри за інформаційну підтримку та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

____________________________________________________________________________