НОВИНИ

______________________________________________________________________


На філософському факультеті відбувся
традиційний щорічний «Тиждень кар’єри».
(17-21 квітня)


19 квітня до нас завітав власник Архітектурного бюро Гліб Семякін. Разом з ним зазирнули за лаштунки бюро, а також поговорили про план відбудови Харкова, роль урбаністів-культурологів та перспективу створення компаній, що виконують аналітичну роботу урбаністичного сектора.

Повна версія за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=y0L3o5ochHo&t=70s



20 квітня відбулася зустріч з кандидаткою архітектури Іриною Снітко, що була присвячена актуальним фаховим питанням, зокрема що робити з археологічною спадщиною у місті, які практики музеєфікації міського простору існують і яку роль у цих процесах виконують урбаністи-культурологи, культурологи-теоретики.

Повна версія за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=OtOpov7Zujs&t=58s



20 квітня студенти й студентки філософського мали змогу поміркувати про перспективи наукової і педагогічної роботи разом із завідувачем кафедри філософії та соціології УкрДУЗТ, випускником філософського факультету Каразінського університету Іваном Толстовим.



27 квітня відбулася зустріч із Наталією Івановою, директоркою центру сучасного мистецтва «ЄрміловЦентр». Пані Наталя розказала про успішний досвід роботи менеджменту культурних проєктів, дала цінні поради, які навички слід розвивати й де шукати можливості для професійної реалізації.



28 квітня на зустрічі із представниками Державного історико-культурного заповідника "Межибіж" О.Г.Погорільцем (директор) і Т.М. Вєтровою (провідна наукова співробітниця) з’ясовували роль урбаніста в контексті планування розвитку території історичного поселення (на прикладі смт. Меджибіж та Державного історико-культурного заповідника "Межибіж").



Дякуємо всім нашим гостям за цінний досвід і мотивацію, а Центру розвитку кар’єри за сприяння!

____________________________________________________________________________