НОВИНИ

Конкурс дитячого малюнка «Здоров’я очима дітей»:
підведення підсумків


29 листопада 2013 року




29 листопада 2013 року за ініціативи Всеукраїнської громадської організації «Українська асоціація валеологів» та за підтримки кафедри валеології філософського факультету у Каразінському університеті пройшла виставка робіт учасників конкурсу дитячого малюнка «Здоров’я очима дітей». Захід присвячено Міжнародному дню боротьби зі СНІДом.

Метою акції, в якій взяли участь 180 учнів шкіл Харкова та області віком до 16 років, стало привернення уваги дітей до проблеми здоров’я, зокрема ВІЛ/СНІДу.



«Протягом усього дня ми мали змогу милуватися чудовими малюнками. Можливо, в окремих випадках, їхня художня форма трохи поступається якості, але ці недоліки у повній мірі компенсує зміст та щирість робіт», — наголосив декан філософського факультету, професор І. В. Карпенко.

Учасників було розділено на три вікові групи: молодшу (учні 1–3 класів), до складу якої увійшли 81 учасник; середню (учні 4–6 класів) — 72 учасники, старшу (учні 7–11 класів) — 27 учасників.

За рішенням журі, до складу якого входили студенти та викладачі філософського факультету гран-прі конкурсу виборола Анна Коваль.



Переможцями молодшої групи стали Владислав Татаренко, який посів перше місце, Аніта Безручко та Аліна Гайдамака — друге місце, Дар’я Гура, Максим Маркусь, Юлія Свинар — третє місце.

Серед призерів середньої групи: Олег Даниленко — перше місце, Іван Багро та Данило Олейник — друге місце, Єгор Бичков, Анастасія Мосєєва, Каріна Рибалкіна — третє місце.



У старшій групі перемогли: Катерина Храмцова — перше місце, Христина Самойлова та Анна Тринева — друге місце, Вікторія Шмоніна — третє місце.

Також було нагорожено Марію Мандрикіну, як авторку найкреативнішої роботи, а Вікторія Темерева, Григорій Олексієнко та Юлія Алєксєєва отримали приз глядацьких симпатій.

Вітаємо переможців, бажаємо подальших творчих успіхів та натхнення!