НОВИНИ

______________________________________________________________________


Призначення рейтингових балів

Повідомляємо, що розпочато збирання документів для призначення рейтингових балів за досягнення в науковій, науково-технічній, громадській та спортивній діяльності студентам денної форми навчання за державним замовленням (ІІ семестр 2020/2021 навчальний рік).

Процедура  відбуватиметься дистанційно за допомогою заповнення Google-форми (дивіться посилання й детальну інформацію в прикріплених файлах).

Здобувачі рейтингових балів надають свої документи в період з 12 год. 00 хв. 11 травня 2020 р. до 00 год. 00 хв. 21 травня 2021 р.,заповнюючи Google-форму. Усі документи, які надходять після зазначеногоперіоду, не приймаються до розгляду.Усі досягнення, а відповідно й документи, які студент подає наздобуття рейтингових балів за досягнення, мають бути отримані в періодз 7 січня по 21 травня 2021 р. Досягнення студентів, які будуть отриманіпісля 21 травня 2021 р., зараховуватимуться у І семестрі 2021/22 навчальногороку.

Будь ласка, перед заповненням форми та прикріпленням документів уважноознайомтеся з усіма прикріпленими документами. У разі виникнення питань звертайтеся до заст. декана з вих. роботи, кураторів, студентського декана, у деканат філософського факультету.

Розпорядження
Про організацію процесу нарахування
рейтингових балів
 

Порядок збору та обробки документів

Умовні скорочення факультетів
для позначення файлів з досягненнями студентів

Критерії оформлення документів

____________________________________________________________________________