НОВИНИ

______________________________________________________________________


Харківський регіональний тур дебатного турніру
«Роль історичної правди в політичному дискурсі»
(29 листопада 2019 р.)

29 листопада 2019 р. на базі Каразінського університету відбувся Регіональний тур дебатного турніру «Роль історичної правди в політичному дискурсі». Організаторами турніру виступили Національний Демократичний Інститут (NDI Ukraine - National Democratic Institute), ГО Institute Respublica / Інститут “Республіка”, Активна Громада Харкова, Центр Досліджень Визвольного Руху. 

Пілотний проект пройшов у чотирьох містах України - Ужгорода, Запоріжжя, Кропивницького і Харкова. Від Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна співорганізаторами харківського регіонального туру дебатного турніру виступили Центр українських студій імені Д. І. Багалія та кафедра українознавства філософського факультету.

У турнірі взяли участь чотирнадцять команд з кількох університетів Харкова  Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Харківського національного автомобільно-дорожнього університету. Перемогу у запеклій боротьбі переконливо виборола команда «Makivealisti, arroganti» з Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого у складі Анна ЛИСЮК (1 курс), Олександр РОМАШКО та Олександр КУЗЬМЕНКО (2 курс).

Щиро вітаємо переможців і бажаємо вдалого виступу на дебатному турнірі у Києві 9 грудня 2019 р. Дякуємо всім учасникам турніру за високий рівень підготовки та чудову гру, а волонтерам, які зголосились бути суддями та таймкіперами - за увагу до турніру і якісне суддівство. 

Також висловлюємо щиру вдячність філософському та екологічному факультетам, факультету психології, Центру болгаристики та балканських досліджень імені Марина Дринова, Харківському історико-археологічному товариству за співпрацю та надані аудиторії для проведення ігор турніру, викладачам кафедри українознавства за активну допомогу у підготовці команд.

Окрема подяка Північно-східному міжрегіональному відділу Українського інституту національної пам’яті в особі очільниці відділу Марії Тахтаулової, яка надала додаткові призи усім учасникам турніру - книгу «Короткі українські регіональні літописи».

За організаційну допомогу висловлюємо щиру вдячність учасникам команди Харківського національного автомобільно-дорожнього університету у складі Олександра Шмакова, Владислава Шевкунова та Олексія Шматька, а також Марії Варибрус.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

____________________________________________________________________________