НОВИНИ

______________________________________________________________________


День відкритих дверей
(11 листопада 2019 р.)

У Каразінському університеті 10 листопада відбувся традиційний День відкритих дверей, під час якого абітурієнти мали чудову нагоду відчути дух Університету, поспілкуватися з керівництвом, представниками приймальної комісії, факультетів і кафедр. Про особливості вступної кампанії–2020 абітурієнти дізналися на брифінгу з представниками приймальної комісії, а під час офіційної частини в Актовій залі дізналися більше про Університет із виступів ректора і представників університету, студентів і спортсменів.

А щоб кожен охочий міг детальніше ознайомитися з вибраною спеціальністю, захід продовжився на факультетах.

Філософський гостинно приймав своїх майбутніх студентів. Усі присутні мали прекрасну нагодувідвідати факультет, познайомитися з керівництвом і представниками, дізнатися більше про його історію і структуру, організацію навчального процесу, поставити питання, що стосуються особливостей навчання в межах кожної спеціальності, та навіть зламати власні стереотипи щодо вивчення філософських і культурологічних дисциплін.

Відчути себе частиною філософської родини запрошуємо під час заходів для школярів:
https://philosophy.karazin.ua/ua/news/news_114.html
https://philosophy.karazin.ua/ua/abiturient/malyfilosof.html

А на сторінці філософського �� http://start.karazin.ua/fakultety/philosophy на університетському вебсайті для абітурієнтів http://start.karazin.ua/page/main розміщено всю необхідну для вступу інформацію: Правила прийому з усіма додатками, анотації освітніх програм з переліком вступних випробувань та предметів ЗНО, вартість навчання, Калькулятор ЗНО та відповіді на найчастіші запитання.

____________________________________________________________________________